Op maat gemaakte trailer met transportkoeling voor Dobbe Transport

16-08-2013

SCHIPHOL - Op Schiphol zal de nieuwste combinatie van Dobbe Transport vaak zichtbaar zijn, aangeschaft om de dienstverlening in de Air Freight te kunnen uitbreiden. De trailer daarvan is geschikt om vliegtuigplaten onder alle condities te kunnen vervoeren.

De door Burgers Carrosserie uit Aalsmeer op maat gemaakte trailer is voorzien van een rollenbaan en een krachtige Mitsubishi Pegasus transportkoeling met meer dan 19.000 Watt koelcapaciteit zorgt ervoor dat de gewenste laadruimtetemperatuur beschikbaar is. Dobbe Transport, waar betrouwbaarheid en flexibiliteit kernwoorden zijn en duurzaamheid hoog in het vaandel staat, heeft 55 trekkende eenheden ter beschikking om zowel nationaal als internationaal aan een breed scala van wensen van klanten te kunnen voldoen.

Ook voor Warehousing kan men bij Dobbe Transport terecht. MITSUBISHI Transportkoelingen zijn al de nodige jaren in gebruik Bij Dobbe Transport. Goede ervaringen daarmee waren de beste reden om ook nu weer voor MITSUBISHI te kiezen.

HEIFO, importeur van MITSUBISHI Transportkoeling is trots op haar bijdrage aan de meer dan 99% betrouwbaarheid in de afleveringen van de orders van Dobbe Transport. HEIFO zal ook weer in Gorinchem aanwezig zijn tijdens de Carrosserie Vakdagen. Voor alle informatie en bezichtiging, bezoekt u stand 276 in de Evenementenhal te Gorinchem. 03, 04 en 05 september, open van 14:00 tot 22:00.