Nieuwe leverancier transportsystemen betreedt Benelux markt

12-08-2013

Met de introductie van Just Drive krijgt de transportwereld in Nederland, België, Luxemburg en Noord Frankrijk een marktplaats voor carrosserieën en transportsystemen. Just Drive is een initiatief voortgekomen uit een samenwerkingsverband van rasechte automotive ondernemers  met gezamenlijk ruim 100 jaar automotive ervaring.  Zij hebben allen ruim ervaring opgedaan als bestuurders van respectievelijk bedrijfswagenindustrie, dealerbedrijven, wagenparkbeheer en toeleveringsindustrie als carrosserie- en opbouwsystemen.

Door binnen Europa samenwerkingen aan te gaan met toonaangevende fabrikanten van carrosserieën en opbouwsystemen zijn is Just Drive in staat tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding klanten te bereiken en te bedienen met uitstekende producten. Hierdoor is Just Drive de verbindende schakel in het gecompliceerde aankoopproces van bedrijfsvoertuigen tussen de dealer, carrosseriebedrijf, opbouwleverancier en de uiteindelijke eindklant.  De diverse samenwerkingsverbanden zijn gebaseerd op strategische keuzes welke aansluiten bij de behoefte van de vervoersmarkt."Wij hebben gemerkt, dat de aanbieders van bijvoorbeeld haakarm- en kippersystemen in België afneemt. Ook de lokale carrosseriebouwers hebben het de laatste jaren lastig door toegenomen standaards. Reden, dat wij onze systemen door een selecte groep carrosseriebouwers laten monteren. Dit moet groeien tot een win win situatie voor alle betrokken partijen. Voor de bedrijfswagendealer, carrosseriebouwer maar vooral voor de uiteindelijke eindgebruiker", aldus Luc Malysse, een van de initiatiefnemers van Just Drive.

De focus bij Just Drive ligt op carrosserieën voor het geconditioneerd vervoer, carrosserieën voor stukgoed vervoer, haakarm-, container- en kippersystemen. Voor België en Noord Frankrijk is Just Drive een samenwerking aangegaan met Saxas Nutzfahrzeuge. Met deze bouwer van dichte- en schuifzeil carrosserieën wil Just Drive een unieke positie innemen bij de bedrijfswagendealers. Voertuigen worden in de productie geheel opgebouwd en compleet afgeleverd bij de bedrijfswagendealer. Uiteindelijk spaart dit in het gehele traject tijd en geld.

Just Drive wil de uiteindelijke eindklant bereiken via de bedrijfswagendealer. De eerste contacten die de dealers hebben bij bestaande afnemers moeten voor de leads zorgen. Het aanbieden van een Total Concept met alle voordelen van dien zal leiden tot besparing voor de klant. Een uniek concept, waarbij Just Drive alle partijen inschakelt. Niet alleen de dealer, maar ook lokale carrosseriebouwer. Klanten kunnen hierdoor profiteren van de vertrouwde service in de directe omgeving.