Vijftien nieuwe Broshuis Semi-diepladers voor Lubbers

04-10-2013

KAMPEN - Lubbers Services uit Schoonebeek heeft de afgelopen weken de eerste nieuwe Broshuis semi-diepladers in gebruik genomen. Het betreft hier een serie van totaal 15 opleggers. 9 stuks 3 assige en 6 stuks 4 assige semi-diepladers.

De semi-diepladers zijn naloop gestuurd en enkel uitschuifbaar. De opleggers zijn volledig uitgevoerd met TÜV gecertificeerde sjormogelijkheden voor de offshore industrie. De oplegger is hierdoor uitgevoerd met veel sjorogen, Rongpotrijen en hoog kopschot.

Ook is de oplegger ADR gekeurd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Daarnaast is de oplegger voorzien van diverse opbergkisten voor stophout, dekzeilen en rongen. De oplegger is volledig geschoopeerd i.v.m. het vele zoute water wat op de oplegger terecht gaat komen.

Door de jaren lange goede ervaring met Broshuis opleggers en de klantspecifieke bouw heeft Lubbers besloten om wederom te investeren in Broshuis materieel. Daar komt bij dat Veiligheid, kwaliteit en stabiliteit erg belangrijk zijn voor het bedrijf uit Schoonebeek.

De opleggers zullen verspreid over de rest van het jaar worden uitgeleverd.