Zaterdag 28 september, de 45e editie van de Ridders van de Weg manifestatie

27-09-2013

Aanstaande zaterdag is het weer zover: de Ridders van de Weg manifestatie. De Diamanten, Gouden en Zilveren Ridders komen naar Nijkerk en worden onderscheiden voor deze prachtige prestaties. Want met 5 jaar (zilver), 10 jaar (goud) en 20 jaar (diamant) schadevrij rijden zijn zij ‘Ridder van de Weg’ en worden ze in het zonnetje gezet.

Programma 
De ochtend begint met de uitreiking van de Zilveren Ridders. Olympisch schaatskampioen Rintje Ritsma zal de Ridders onderscheiden. De Gouden en Diamanten ridders krijgen hun onderscheiding uit handen van Gerard Kemkers, hoofdcoach TVM schaatsploeg. De presentatie van deze uitreiking is in handen van Nicolette van Dam.

Ridderpleinen
Na afloop organiseren we diverse activiteiten binnen en buiten voor de gasten. Zo is de TVM schaatsploeg aanwezig, maar ook een truck van het XDakar team én de ploegleidersauto van Cyclingteam De Rijke – Shanks. Ook kan men oefenen met de behendigheidsoefening de ‘TVM-T’ of met de spiegelafstelplaats waarbij ook naar de zithouding gekeken wordt! En uiteraard zijn er heerlijke buffetten beschikbaar zowel binnen als buiten. Neem ook een kijkje in het programmaboekje voor het complete programma van deze dag in Hart van Holland in Nijkerk.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws over Ridders van de Weg 2013 op www.riddersvandeweg.nl of volg de manifestatie op Facebook en Twitter.