Shell introduceert landelijk truckwashnetwerk

17-09-2013

Shell is een samenwerking aangegaan met Alles voor je Truck BV en introduceert Shell Truckwash, een uniek landelijk truckwashnetwerk. Via het nieuwe truckwashnetwerk kunnen transporteurs en andere bedrijven tegen aantrekkelijke vaste tarieven hun vrachtwagens, bussen en bestelauto’s laten wassen. Shell klanten kunnen bij ruim 85 truckwashlocaties in Nederland hun voertuigen laten reinigen en met de euroShell Card afrekenen.

Bedrijven die aangesloten zijn bij het truckwashnetwerk krijgen via een speciaal ontwikkeld online platform volledige inzage en controle over de wasbeurten per voertuig. Dubbele wassingen worden op deze manier voorkomen en de kosten worden op eenvoudige wijze inzichtelijk gemaakt in het systeem. Bovendien komen door de betaling met de euroShell Card alle wasbeurten en brandstofaankopen op één verzamelfactuur.

"We zijn ontzettend blij met de samenwerking met Alles voor je Truck BV. Service staat bij Shell centraal en met de introductie van Shell Truckwash kunnen wij kleine en grote ondernemingen in de transportsector voorzien van een unieke service. Het online platform voorziet hen van gedetailleerde managementinformatie, waardoor onze klanten tijd- en kostenbesparingen kunnen realiseren", aldus Robert Springer, Sales Manager Shell Commercial Fleet.

Bij verschillende transportbedrijven is gebleken dat zij gemiddeld een half tot een heel manuur per wasbeurt besparen met het nieuwe concept. Tom van Staveren, operationeel manager bij Peter Appel Transport, zegt hierover: "We hoeven niet langer honderden facturen van tientallen verschillende truckwashes per maand te verwerken. De behandeling van een factuur kost ongeveer 22 euro, je kunt je dus voorstellen dat de winst aanzienlijk is. De besparing kan oplopen tot een half manuur per wasbeurt."