Jubilarissen en Ridders van de weg bij Cargoboss en van daalen transport gehuldigd

06-01-2014

NAALDWIJK - Zondag 5 januari zijn op de nieuwjaarsreceptie van CARGOBOSS en van daalen transport de jubilarissen en Ridders van de weg gehuldigd.

In totaal waren er 14 ridders van de weg in de categorieën brons, zilver en goud.

Naaldwijker Ruud van der Lely ontving van de directie de gouden oorkonde. Hij heeft 10 jaar lang zonder schade op zijn Scania gereden. Ruud rijdt voornamelijk naar Frankrijk (Parijs) ; een enorme prestatie gezien het drukke verkeer rondom Parijs.

Directeur Gerard van den Bos sprak in zijn speech over een moeilijk 2013; een jaar waarin met name loonkosten flink zijn gestegen. Desondanks ziet hij met vertrouwen de toekomst tegemoet. Chauffeurs en personeel zijn goed gemotiveerd en geschoold tot de hoogste standaard.

Er werd afgelopen jaar geïnvesteerd in zonnepanelen op het dak en in januari komt er een nieuwe telefooncentrale en worden de bestaande computers en servers vervangen.

CARGOBOSS haalde als een van de eerste vervoerders de status van erkend Luchtvrachtagent. (Regulated Agent)

Er zijn inmiddels 13 nieuwe vrachtwagens aangeschaft allen met een EURO 6 motor. Tegenslag voor Cargoboss en van daalen transport was de accijns en prijsverhoging van een liter diesel afgelopen 1 januari. De dieselprijs steeg in één klap met 5 cent.