Foto’s Ridders van de Weg 2016

28-09-2016

Afgelopen zaterdag (24 september 2016) zijn in Hart van Holland chauffeurs beëdigd als Ridders van de Weg. Dit zijn vrachtwagenchauffeurs van bedrijven die deelnemen aan het TVM veiligheidsplan, die in aanmerking voor een onderscheiding wanneer ze gedurende een aaneengesloten periode van respectievelijk 20, 10, 5 of 3 jaar niet door eigen schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest. De Bronzen Ridders (3 jaar schadevrij) ontvangen hun onderscheiding op het werk. De Zilveren, Gouden en Diamanten Ridders worden uitgenodigd in Nijkerk.

Foto's van de Dag van Veilig Transport | Ridders van de Weg zijn te bekijken door op één van de onderstaande links te klikken:

Uitzending RTL Transportwereld
Zaterdag heeft RTL Transportwereld opnames gemaakt. De compilatie van de Dag van Veilig Transport | Ridders van de Weg is zondag 9 oktober om 17.00 uur te zien bij RTL7. De herhaling is te zien op zaterdag 15 oktober om 17.00 uur, ook op RTL7.

Dé Gouden Ridder van de Weg 2016 
Tijdens de Dag van Veilig Transport werd ook voor het eerst de film getoond waar Jan-Willem Homan, dé Gouden Ridder van de Weg 2016, werd verrast tijdens zijn werk. Heb je de film gemist? Kijk de film hier terug.