Inschrijven voor Ridders van de Weg

12-04-2017

Chauffeurs zijn vakmensen, zeker als ze ook nog eens jarenlang schadevrij rijden. TVM verzekeringen beloont dit graag met de onderscheiding Ridder van de Weg. Het is een onderscheiding voor beroepschauffeurs die 3, 5, 10 of 20 jaar aaneengesloten schadevrij jaren hebben gereden. Een hele prestatie vindt TVM, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Inschrijven
De werkwijze voor het inschrijven is iets anders dan voorgaande jaren. Eerder kon uw werkgever u inschrijven. Vanaf dit jaar is dit niet meer toegestaan door verscherpte privacyregels in de Wet bescherming persoonsgegevens en moeten chauffeurs zelf toestemming geven. U kunt zich online inschrijven. Hiermee geeft u TVM toestemming om uw schadegegevens te controleren. De link naar het inschrijfformulier ontvangt u via uw werkgever.  Voorwaarde is wel dat uw werkgever klant is bij TVM verzekeringen. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor Ridders van de Weg en niet voor andere (commerciële) doeleinden.

Vraag uw werkgever naar het online inschrijfformulier 
Wilt u ook in aanmerking komen voor een Bronzen, Zilveren, Gouden of Diamanten onderscheiding? Aarzel dan niet en doe mee! Vraag uw werkgever naar het online inschrijfformulier en schrijf u vandaag nog in! Inschrijven kan altijd, ook als u dit jaar nog niet in aanmerking komt voor een onderscheiding.

Dag van Veilig Transport | Ridders van de Weg
En dan is er nog de Dag van Veilig Transport | Ridders van de Weg waarvoor de Zilveren, Gouden en Diamanten Ridders in het zonnetje worden gezet (de Bronzen Ridders ontvangen hun onderscheiding op het bedrijf zelf). Een dag met huldigingen, activiteiten en plezier! De Dag van Veilig Transport | Ridders van de Weg vindt in 2017 plaats op zaterdag 30 september in Nijkerk.

Voorwaarden inschrijven Ridders van de Weg

  • Uw werkgever is klant van TVM verzekeringen;
  • U beschikt over een rijbewijs C;
  • U rijdt 3, 5, 10 of 20 jaar aaneengesloten schadevrij (gedurende deze periode bent u niet betrokken geweest bij een verkeersongeval door eigen schuld);
  • U heeft zich ingeschreven via het online inschrijfformulier Ridders van de Weg (verstrekt door uw werkgever).

Meer informatie over de voorwaarden vindt u op deze site.